Gæstebogen er stedet, hvor du kan skrive om dine oplevelser i Helgenæs Forsamlingshus og se, hvad andre skriver om stedet.
Vi håber selvfølgelig, det vil være gode oplevelser.
Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

GÆSTERBOG

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
:
CAPTCHA Image
ung
27/10-2016
Jeg må lige rette en fejl vedr. Helgenæs´s nyheds brev d. 27/10/16. Det er IKKE en beklagelse fra bestyrelsens side at de ikke længere vil lade uge mennesker holde deres ungdoms fester i huset. Jeg/vi ved fra tætteste hånd at det passer Eva Dragheim rigtig rigtig godt :-( Den kvinde har længe haft et ønske om at lukke for alt hvad der har med en sjov aften at gøre. Hun har fuldstændig glemt hvad det vil sige at være ung!!!!!! Så lad være med at skrive at i beklager jer, for det passer ganske enkelt ikke. Det var bare lige det jeg ville sige. Held og lykke til forsamlingshuset, for nu skal der tænkes ud af boksen, så der kan komme nogle penge i kassen. Tak for alt Eva. Du er en god ven af ungdommen.
John Abraham IV
17/05-2016
I forhold til resten af Danmark, så har vi et ret unikt landskab her på Djursland, med vores bakkede landskab og kyster. Mols bjerge blev endda erklæret en nationalpark pga. den smukke natur. Skulptøren af Djurslands landskab er isen fra istiden. En mere anderkendt teori på hvordan det konkret skete er; for 20.000 år siden var Vestjylland dækket af is, som afsatte materialer fra nabolande. Iskappen trak sig tilbage over Østjylland i hurtige og langsomme perioder. I en kort periode var hele Danmark isfrit for 18.000 år siden, men netop der begyndte et nyt og større fremstød, fra det baltiske område. Kaldt ‘det østjyske fremstød’ så bevægede isen sig hen på bl.a. Djursland. Isen skubbede store mængder af materiale foran sig, som store sten fra forskellige øer. Der hvor fremstødet endte med at standse, blev der dannet store bakker som Røndebakkerne, alle vig-gletsjerne. Det ramte kun det sydlige af Djursland. “Den østjyske israndslinjen" Djursland blev et landskab af isklumper. Efterhånden som dødisen smeltede, blev lavninger og huller fyldt med smeltevand.
Trine Elehrs
16/05-2016
I forhold til at jeg som voksen ansvarlig har lejet forsamlingshuset til en ungdomsfest, som vi har det godt med , da vores unge mennesker ellers skal til de større byer for at gå i bygen og feste. Jeg er undrende i forhold til en formand der måske ikke er der hvor det sker, at du som formand smækker røret på når en forældre ringer for at løse en konflikt er for mig så uprofessionel, så det ......... ærgerligt at denne for mig lille konflikt skal ødelægge et ellers godt samarbejde. Det er klart at gulvene bliver beskidte efter at 140 glade unge har festet. Det er vel også derfor at der betales 2X rengøring, hvis der er brug for mere kunne det være en god ide at kontakte forældrene eller sætte prisen op på depositum. vi kan ikke anbefale Helgenæs forsamlingshus til hverken den ene eller den anden form for fest-kultur eller andet arrangement i fremtiden. Venlig hilsen Trine Elehrs
Georgepew
11/11-2015
pills that make you focus zolpidem online nook tablet jelly bean
Lenardriz
19/07-2015
doctor s mouth guard coupon viagra cost of health insurance for self employed
RichardKi
28/12-2014
identify pills by numbers comprar lorazepam plants with medicinal value
qmfiwphhxl
18/03-2014
mctxpifmhfobftgpstbnmjohtivt, disexilrjh , [url=http://www.bbmjgzxekk.com/]ymexa[...] http://www.ilkbrtagqz.com/ disexilrjh
Erik
04/11-2013
Hej :) Jeg syns jeres hjemmeside er alletiders, dejligt dejligt forsidebillede. Kh Erik
Helgenæs Forsamlingshus | CVR: 30 93 37 02 | Grimshovedvej 2, 8420 Knebel - Danmark | Marianne0706@live.dk